top of page

FAQ

Hoe plaats je een order?

​​De combinatie van koekjes, cakejes van Beccaria of chocolade van Poème du chocolat allemaal glutenvrij - lactosevrij 

wij nodigen u uit om uw horizon te verbreden… Al onze producten zijn uitstekend mooi verpakt zodat u ongelimiteerd en optimaal van uw koffiemoment kunt genieten. bestel ze online en wij brengen ze tot bij u aan de deur.

 

Bancontact, Mister cash en Maestro

Je kan bij ons betalen met Bancontact/Mister Cash of met Maestro. Een veilig, snel en betrouwbaar online betaalmiddel.

Na het invullen van je kaartnummer en vervaldatum wordt je automatisch naar de vertrouwede site van je bank geleid om alles af te ronden.

Betaal je met je kaart dan wordt je bestelling direct afgewerkt en nog sneller verzonden.

 
Retourneren 

Ben je niet 100% tevreden met een product, dan kan je dit binnen de 2 werkdagen terugsturen. De goederen moeten teruggegeven worden in hun ongeopende originele verpakking, plus in de verpakking van het koeriersbedrijf. Producten waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken kunnen niet worden geretourneerd, tenzij je kan aantonen dat ze reeds vervallen waren bij verzending.

Retourzendingen moeten steeds vooraf gemeld worden via e-mail naar welcome@beccaria.be met vermelding van naam, telefoonnummer, bestelnummer en datum van bestelling, te retourneren goederen en rekeningnummer waarop het bedrag mag teruggestort worden.

Het adres waarnaar je de goederen moet terugsturen is:
Amandino bvba

fraterstraat 45 A1 Merelbeke 9820
België

Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maken we binnen de 30 dagen het verschuldigde bedrag aan je over.

Je begrijpt dat bij geopende of beschadigde verpakkingen het recht op wijziging, retournering en annulering komt te vervallen.

bottom of page